svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.

Vem är Thomas Ek?

Jag är född 1953 på Stora Essingen, uppvuxen i Stockholm. Har tre friska underbara vuxna självgående barn som förärat mig med friska jättefina barnbarn.

Efter det att jag under några år på 80-talet bott och verkat i USA flyttade hem till Sverige igen, slogs jag av hur makalöst oinformerade svenskarna var om händelseutvecklingen i USA och om amerikansk livsstil.

Åren gick och inför mig själv försökte jag förstå varför svenskarna var så märkvärdigt okunniga och framförallt fördomsfulla om det här. Detta medförde att jag så småningom började intressera mig för politik, framförallt amerikansk politik. Intresset gick emellertid lite för långt, kände jag, efter ett tag.

Under elva år, 4-8 timmar, varje dag (2008 – 2019), tog jag del av de politiska händelserna i USA. Detta genom att via Internet ta del av vad de stora ledande nyhetsorganen dagligen lät meddela; - ABC, CBS, CNN, MSLSD, Fox News, NBC och SVT för att nämna några. Till min stora förfäran såg jag tidigt hur missledande och ohederlig vårt public services rapporteringar från USA de facto var.

December 2013 full av vrede, skrev jag därför en bok tillägnad mina barn - som också hade blivit lurade av MainStream Media & vårt public service - med titeln "Måtte Djävulen ta SVT - USA är faktiskt en nobel nation", som sålts i två exemplar.

Inför presidentvalet 2020 där Donald Trump förlorade beslöt jag mig för att - oavsett valresultat - upphöra med min hobby. Jag var helt enkelt så trött på att i stort varenda dag då jag tittade på SVT nyheterna bli så urförbannad över den utstuderade åsiktsmaskin som vårt aningslösa public service de facto är. Som utan insikt härom föser oss alla rakt in i helvetet.

      Thomas Ek