svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.

12 februari 2023, Thomas Ek

Att SVT bara vågar, hålla på så här?Fouad Youcefi


Med anledning av Joe Bidens ”State of The Union” tal nu den 8/1 så lät den livsfarligt ständigt insmickrande Fouad Youcefi - SVT:s USA-korrespondent meddela att Joe Biden har skapat 12 miljoner nya jobb. Jag skrek rätt ut mot teven när jag hörde det där. Kvalificerat lurendrejeri prat det är ju vad det är. Inget annat.

När Covid slog till då lamslogs ekonomin i hela USA med följd att arbetstillfällena försvann. När Covid avtog då kom de jobben tillbaka. Om Fouad Youcefi inte känner till det, då är han oförlåtligt inkompe-tent. Känner han till det, och ändå undanhöll omständigheten i sin rapportering, ja då är han ju direkt ohederlig, med innebörd av att han har diskvalificerat sig för att överhuvudtaget någonsin mer arbeta någonstans på vårt public service.

Den här typen av partiskt fuffens det sker nära på i vartenda nyhets-inslag från USA. Det får inte gå till på det här viset. Ingrodd partisk propaganda verksamhet det är vad som försiggår här, och det i stort sett varenda dag, år ut och år in. Inte undra på att Joe Biden, Social-demokraterna och Miljöpartiet har de höga opinionssiffrorna de har.

När Donald Trump var USA:s president då var det fred och allt annat var i stort sett jättebra. Så fort Joe Biden blev president då blev allting, precis allting märkvärdigt vråldåligt. Och vårt public service de låtsas som om att det regnar.

Kinas president Xi Jinping, Nordkoreas ”The Little Rocket Man” och Rysslands Vladimir Putin de höll sig helt klart allihop - när Trump basade, på mattan. Det är inget snack om den saken. Putins önskan om ett större Ryssland tyglades. Han tog en femtedel av Ukraina under president Obama. Han tog 0 % av Ukraina under president Trump. Så fort Joe Biden tog över presidentskapet då fortsatte han. Hade Donald Trump suttit kvar som president då hade vi i Sverige och övriga Europa fortsatt med att leva i både fred och i ekonomiskt överflöd. Allting, talar för det. That is the truth.

När Joe Biden den 20 januari 2021 tillträdde posten som USA:s president då ärvde han den snabbaste ekonomiska återhämtningen någonsin, den säkraste gränsen i historien, billig pålitlig energi i överflöd, en sjunkande inflation som låg på 1,4 %, snabbt stigande löner, en återuppbyggd militär, en stabil värld med fred, och befogad framtidstro. Under de senaste två åren har president Joe Biden förstört allt, precis allt.

Och vårt partiska public service låtsas som om det regnar. Dom säjer inte som det är. Tvärtom så låter SVT nu meddela att Joe Biden har skapat 12 miljoner nya jobb? 

Thomas Ek

Thomas Ek

Thomas Eks inlägg på Det Goda Samhallet.se
2022-09-29  Behovet av ledarskap

2022-05-23  Varför är USA störst bäst & vackrast
2017-12-14  Platt skatt
2016-11-27  Lägg ner och ersätt Public Service
2015-12-17  IS är Obamas fel

Ny krönika beräknas komma ut 1-3 ggr/månad. Ange din e-post adress för att meddelas.