svtblogg.se

HÄR SKAPAS KUNSKAP OM KORRUPT MEDIA, FAKE NEWS & SVERIGES PUBLIC SERVICE INC.

29 januari 2023, Thomas Ek

När något annat val inte längre står till budsKommer svenskarnas antiamerikanism att förgöra oss alla?

Allting som USA har gjort och gör är inte alltid bra. Ibland så blir det fel. Alla, gör fel ibland. Så är det. Amerikanerna är dock ett rättvist och generöst folk. USA arbetar för fred, stabilitet, säkerhet och välstånd. Och det ska vi svenskar vara väldigt, tacksamma för.

Vi svenskar har ända sedan Hitler besegrades och Sovjetunionen gick in för att ockupera halva Europa varit bortskämda då vi sedan dess alltid varit beroende av att USA med sina egna liv och pengar har försvarat oss. Det är som ett välfärdssystem. Vi i Västeuropa vi har vant oss vid det. Vi vet att USA inte vill att Ryssland och Putin ska expandera. Därför håller vi svenskar och övriga européer - när det börjar bränna till lite grann, och utan att rodna, alltid tillbaka vårt engagemang för att på så sätt tillförsäkra oss att göra så lite som möjligt.

Titta på vad tyskarna nu i januari 2023 gjorde. De sa; - Nej, nej vi kommer inte att ge Ukraina några stridsvagnar. Men så fort Biden-administrationen sa att USA skulle ge Ukraina 31 stycken jetdrivna Abraham-stridsvagnar då sa tyskarna; - okej, vi kommer att ge Ukraina 14 stycken leopardstridsvagnar. Så nu blir Ukraina fullt beväpnade igen. Ukraina har tidigare fått raketer för att skjuta ner helikoptrar. Och stridsvagnarna de nu får är främst till för försvar vilket de främst också är ämnade för.

Europa får hela tiden miljardvis med dollar av USA, mer än vad alla Nato länderna tillsammans betalar. Och det för schabbel som återigen har ägt rum på vår egen bakgård. Huruvida vi européer kunde ha sett till så att kriget inte skulle ha brutit ut, det går jag inte in på här. Jag tycker i vart fall att vi européer återigen har hanterat hela den här Putin-konfrontationen därtill vår Nato ansökan på ett utomordentligt anmärkningsvärt klantigt sätt.

Ett stadigt växande antal amerikaner börjar med all rätt, tröttna på att vi européer/svenskar inte uppskattar United States of America. Det enda land som tycker om USA det är Storbritannien.

Konsekvensen av det här, det förmår av allt att döma inte Lars Bern, Mikael Willgert, vårt public service och övriga USA-hatare begripa.

Det här typiskt svenska uppblåst självgoda, märkvärdigt dryga uppträdandet som fostrats upp av vårt public service är förutom dess avskyvärdhet så pinsamt obegåvat och illasinnat att jag ibland tappar tron på mänskligheten. Dom föser ju oss allihop rakt in i helvetet, varför fattar dom inte det?

Missförstå mig nu rätt. Jag gillar ju egentligen Swebbtv, men när jag ser de där USA-hatar tendenserna då undrar jag; - Har dom körkort? - Är dom här tomtarna verkligen ute och kör bil mitt ute i trafiken bland alla oss andra?

Käre Gud min Skapare.


Life is Hard And Then You Die - Johnny Winter
Thomas Ek

Thomas Ek

Mina inlägg på Det Goda Samhallet.se
2022-09-29 Behovet av ledarskap

2022-05-23 Varför är USA störst bäst & vackrast
2017-12-14 Platt skatt
2016-11-27 Lägg ner och ersätt Public Service
2015-12-17 IS är Obamas fel

Ny krönika beräknas komma ut 1-3 ggr/månad. Ange din e-post adress för att meddelas.